Mange penger.

Regjeringen har funnet ut at Norge er verdt 55 billioner kroner.
Ooooohh... imponerende, eh?
Per Kristian har funnet ut at det kommer til å stå dårlig til med oss nordmenn om vi ikke skjerper oss og jobber mer, og Foss sier i en pressemelding at "aldringen av befolkningen stiller norsk politikk overfor viktige utfordringer for at vi skal opprettholde vekstevnen i norsk økonomi og sikre velferden".
Dette betyr visstnok at vi ikke har råd til flere dyre reformer, kun refoermer som skal effektivisere eller spare, sier han i god Høyre-ånd, - og glemmer at skatteletter til de aller rikeste også må kunne ses på som en utgift, all den tid vi absolutt ikke er sikret at de rike bruker disse pengene formuftig. Høyt luksusforbruk av produkter fra utlandet trygger ikke akkurat velferden hertillands (se her for eksempel på hvor ubalansert import/eksport av luksusvarer er)...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits