Inntastet erter dem på seg.

For en stund siden kjeftet tasteren på deiligst.no. Dette har falt noen tungt for brystet (så og si), og har ført til kommentaraktivitet fra en viss biker51 (grøss):

 "Heh !! Er jeg en pyse ?? Prøv deg, jeg lar meg aldri knuse av hverken rødstrømpe, kvinne, lensmann eller prest. La det vakre bestå, og legg deg i grava under 9 fot jord. Der hører du best hjemme !!! "

Man fristes først til å la det hele bero, men så klarer ikke biker51 å holde seg, og leverer følgende harmdirrende kommentar til samme sak:

 "Jasså nå !!! Er ikke det som er vakkert lov å se på nå. Så lenge de er på bilder kan de bare sees på, ikke tas på. De er sikre for oss siklende menn med stå både her og der. Men selvfølgelig finner det sidrumpa kvinnefrontere og rødstrømper uten utseende som ikke hæler vakre jenter med utseende og kropp som teller. "Man skal være grÅ som oss" sier disse sidrumpa kvinneaktivisrene som gjør hva som helst for å ødelegge gleden for andre. Jeg er blitt så drita lei av diusse kjønnsløse ,surmagede og sidrumpa "kvinnene" som de kaller seg. Enslige er de, enslige blir de, for utseende, det mangler de totalt og det nytter ikke med 100 plastiske operasjoner for å få utseende heller. De blir bare værre og styggere og gamlere for hver dag som går. Ikke kan de brukes til noe heller, ikke er de spiselige, og ikke er det noen som vil ha dem. de lar sin bitterhet spyes utover alle oss mannfoilk med øyne for skjønnhet som kan se det vakre i jenter med kropp og utseende. Spar oss for disse surmagede eddikkrukkene fra kvinnefronten og rødstrømpene !!! "


I rest my case. Det er godt noen ting ikke trenger ytterligere kommentarer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits