Browsertrøbbel & paaschesol

En leser av bloggen min har minnet meg på at explorer ikke klarer å lese oppsettet skikkelig. Man kan nemlig ikke scrolle ned lenger enn til der høyremargen slutter. Jeg har forsøkt å forhøre meg hos weblogg.no om det er noe de kan gjøre, men har fått beskjed om at jeg må endre stilsett.
Nå er det vel neppe sånn at jeg vil kunne klare å vippe explorer-brukerne over til å bruke mozilla - selv om jeg svært gjerne vil - så derfor er jeg nå på jakt etter et nytt stilsett som kan fungere like bra som dette.
I mellomtiden så lar det seg gjøre å lure makkverket ved å reloade siden, for deretter å skrolle, - hvis man ikke venter for lenge. Hvis man har godt utviklet fantasi, så blir det nesten som et lite online-spill: se hvor raskt du kan reloade og scrolle; premien er å komme til de halvgamle artiklene uten å måtte bruke kategori-mappene til høyre. Heh, liksom.

Forøvrig: Til Lofoten imorra, godt vær meldt, hvilket betyr skitur (låner pulk til minsten, så da blir det skikkelig norgepåskeschvung over det hele), appelsin&kvikklunsj, utepils på brygga -

så lett kan det gjøres. Ikke alltid mest moro å være surmaget bypåsketilhenger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits