Telenortull

God morgen ;-(
Av de mange eposter jeg fant i innboksen min i morges, lå et tilbud fra en (for meg)ny leverandør av bredbåndtjenester som var interessant nok for meg til faktisk å undersøke nærmere, noe jeg sjelden gjør med denslags. Så har det seg jo slik at jeg har bundet meg for et år (tror jeg ) til Telenor, for rundt omkring et halvt år siden (tror jeg), så jeg tenkte jeg skulle kontakte dem for å finne ut hvor lang tid det er igjen av bindingstiden.
Alt vel, skulle man tro, og en enkel sak; det er vel bare å ringe (de leverer tross alt telefonitjenester)! Nei, du - talesvargeneratorduppedingsen hadde tydeligvis ikke stått opp enda, så den skjønte ikke mitt ellers min ganske så forståelige østlandsdialekt. Det er simpelthen utrolig hvor sinna man kan bli på sånne maskiner.
Javel, neste mulighet: Telenor leverer jo også internettjenester, så en kjapp mail til kundeservice vil vel sikkert kunne løse problemet. Inn på telenors nettside/logginnside/fakturainformasjon/kontaktinformasjon. Oppgi telefonnummer og passord. Passord? Åja, sikkert det jeg fikk når jeg bestilte ADSL. Tastetaste. Feil passord. Helvete. Tastetaste. (Fremdeles) feil passord. Leteletepåuvoversiktigsidefullavegenreklame. Helvete. DER! Mitt internettabonnement. JA! Logg inn på dine sider. Tilbake på logginnsida. Aha, blå logginknapp. Trykke. Poppoppside, online.no. DER! på venstre side, laangt ned, kontakt oss! TRYKKE! "Har du problemer eller spørsmål i tilknytning til Internett-abonnementet ditt? Fortvil ikke. Våre Kundeservice-konsulenter hjelper deg gjerne." Wonderful. Send epost til telenor fra denne siden. Trykke (roligere nå). Kom hit da. Hva gjelder henvendelsen-scroll. Helvete. Bestille/borettsalgsavtalen/fakturablablabla. Neineinei, ingen av dem for HELVETE!
AH! Kundeservice DIREKTE! YESS! TRYKKKKKKE!

Kundeservice direkte er stengt.
Ring 05000.

Har gitt opp. Kan noen væhæhæresåsnille og fortelle meg hvor lang bindingstid jeg har igjen hos telenor. Hvemsomhelst... hallo..? Er det noen der...?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits