KrF redder verden.

Hilde Frafjord Johnson har stilt opp i KrFUs Drøm Større-kampanje, der hun fremstilles som en hvitkledt samaritan som allernådigst deler maten som er servert til de vakre hvite menneskene på den vakre hvite duken i det overdådig tapetserte rommet med de sort/hvit-fotograferte, ufokuserte, uflidde, lidende sorte. Som figurer lik Michelangelo's mennesker på vei gjennom skjærsilden reddes de av Johnsons utstrakte hånd; se, jeg sier dere: All makt bør ligge hos dem som viser medlidenhet, som gir av sin overflod, og som håper for alt i verden at alle disse pr-stunt for egen del snart må betale seg i en internasjonal karriere. Jeg mener, hun har tross alt vokst opp blant dem, ikke sant. I Afrika, mener jeg. Søtten heller, hun kan tilogmed reise med elvebåt i høyhæla sko. Vi snakker om rutine her, altså.

 

Bevaremegvel.

 

 

 

2 kommentarer

TiiiNa..

06.sep.2005 kl.20:53

Hallo..!!Bra sagt sier jeg bare åsså..;Phehe..Vet egentlig ikke hva jeg snakker om engang..:Phehe..Men må bare si at Krf er dårlig asså...HerreGud..!!de er så RASISTER..!!!!

06.sep.2005 kl.20:54

U for KRF..U for KRF..U FOR KRFU FOR KRFU FOR KRFU FOR KRFU FOR KRFrASISTER

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits