Da braker det løs igjen...

Det har gått tre år siden siste blogginnlegg her, noe som for den uinvidde kunne tyde på at tasteren enten 1. entret en post-fysiologisk fase (eller vandret heden, som det også heter); 2. ble overveldet av hverdagsjaget, eller 3. simpelthen gikk litt lei.

To av tre er rett. Men ting endrer seg.
Med et drøyt år tilbakelagt av et doktorgradsprosjekt som er ment å skulle gi tasteren nok å henge fingrene i, føles det rett å gjenåpne inntastet-bloggen,- om ikke med brask og bram, så i alle fall med den intensjon å meddele seg noenlunde fornuftig om de temaer som interesserer denne bloggens eneveldige hersker.

Og hva er så det, ville man kanskje kunne spørre seg...? Jo, i tillegg til de samme tema tasteren heftet seg ved sist han deltok i bloggsfæren, har doktoreringen brakt nye tema på banen, vi snakker her om nordområdepolitikk, vitenskapsteori, petroleumspolitikk, fiskeriproblematikk, lokalsammfunssstrukzzzzhhnzrk... (yawn) - oh neida - dette er langt fra så tørt og kjedelig som det virker som - bare vent og se.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits