Bursdag.

Man spør aldri en dame om alderen hennes, heter det. Man bør ikke oppgi en kvinnes alder på nettet, bør kanskje en modernisert utgave av ordspråket lyde.
Personen dette skrives til, er akkurat passe gammel. Hun er også en kjærlig og lojal mamma, svigermor, bestemor, søster, tante og venninne for mange. I sitt daglige virke bruker hun alle sine krefter på å hjelpe noen av dem som har det tyngst i vårt ellers så trygge hjørne av verden. Etter jobb bruker hun det hun har igjen på å være limet som holder en hel haug med individualister, særinger og stabeist sammen, som en familie.
Jeg gratulerer deg så masse med dagen, og vi gleder oss alle til at du og farfar kommer på besøk.

Også kan man spørre seg om hvorfor undertegnede offentliggjør en bursdagshilsen på denne måten. Vel, jeg har hørt at man ikke skal skrive mer i en blog enn det man kunne tenkt seg å offentliggjøre med plakat og ropert på et hvilketsomhelst torv. Men heller ikke mindre. Derfor: Gratulerer med dagen, mamma - pakke blir det når du kommer oppover!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits