Ut av dvalen I: Haloween

Sånn er det: Det er ungene og deres aktiviteter som drar en slapp stakkar ut av hula. Sånn er det å bli gammel. Nuvel. Til saken.

Også her nordpå kom Haloween som julekvelden på kjerringa (nåtildags de-to-voksne-med-felles-ansvar-for-husholdningen), noe som førte til at man ble konfrontert med fjorårets løfte om at det i år skulle bli Haloweenfest så det smalt! Slik ble det, pappaen i huset beordret full prinsippretrett, inviterte hele åtteåringens klasse til karbohydratorgie av dimensjoner. Riktignok dagen etter selve dagen, da selve dagen kolliderte med åtteåringens dansetime.

To typer kake, popcorn, et kilo sjokolade, litervis med brus og flere pakker saltsnacks senere var det en helfornøyd klasse og en mellomfornøyd vertinne (min åtteåring) som sa farvel, - vår prinsesse var nemlig litt misfornøyd med at gutta i klassen bare var ute etter å skulle komme inn til dem - jentene altså - der de hadde barrikert seg inne på hekseprinsessas rom.

Og pappaen? Storfornøyd. Med å ha sluppet seg litt løs, gitt lov til noe litt ekstra, med å ha fått plass til hele kostebinderiet - og med å ha danset ellevilt rundt i stua - forkledd som lett anemisk kirkegårdstjener - sammen med en bøling svette fremtidige samfunnsklipper. For makan til fin gjeng...!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits