Mannemannen Steen Jensen.

"Mer enn av rockere, revolusjonære og intellektuelle til sammen, er mennene i min generasjon formet av en revolvermann", sier Ingebrigt om Morgan Kanes samfunnspåvirkning. Og videre: "Noen i vår generasjon ble myke og forståelsesfulle overfor kvinner [...] Men det ble ikke til noe med den gjengen. I dag jobber de som sosionomer eller keramikere, går med skjegg og slappe sko, leser Erik Fosnes Hansen, lytter til Bjørn Eidsvåg og er monogame."


Også legger han gullegget:

"De av oss som leste Kane [...] vi er i dag sentralbanksjefer og programledere, går i skarpskårne dresser, har et hav av sønderknuste kvinnehjerter i vårt kjølvann og spiser biff med stekte poteter."

Næmmen, Ingebrigt da... pass deg så du ikke brenner deg helt ut og blir skikkelig lei deg igjen, da - i ren opphisselse over egen manndom, mener jeg. Du kan få vondt i pustevondten, vettu.

2 kommentarer

Knut Stian Olsen

09.sep.2005 kl.03:21

Jeg har lest alle bøkene (92 tror jeg) av Morgan Kane, men jeg kjenner meg ikke i gjen i den beskrivelsen altså... Laaaaangt i fra

VamPus

09.sep.2005 kl.18:30

Dersom Ingebrigt har et "hav av sønderknuste kvinnehjerter" i sitt kjølvann blir VamPus oppriktig redd. URK!

Skriv en ny kommentar

BRD

BRD

37, Tromsø

Doktogradsstipendiat ved Universitetet i Tromsø, fokus på sikkerhetsteorier, vitenskapsteori og olje- og gassvirksomhet i nord. Har pauset meg ut av bloggosfæren, men søker igjen nye kommunikasjonskanaler, ettersom FB og Twitter har sine åpenbare begrensninger.

Kategorier

Arkiv

hits